WEB 2016

PASSAR A L'ANY 2015

 

PULSAR PER AMPLIAR

PULSAR EN FELICITACIÓ PER AMPLIAR

RUTA SENDERISME (6 des)

CONFERENCIA CAPELLA COMUNIÓ (4 des)

 

INAUGURACIÓ DEL BETLEM

Programació en Catí per al pont de la Constitució i de la Puríssima

CATA DE VINS (A L'ANTIC HOSPITAL)

Les activitats previstes giren al voltant de la tapa amb trufa melanosporum en els bars i restaurants de la localitat complementada amb altres activitats com una cata de vins, la inauguració del betlem, ponència sobre patrimoni, ruta de senderisme, presentació d'un video i exposició fotogràfica sobre el lema "A Catí, peraires", actuació infantil i apertura d'una pista de petanca a la Llar de Jubilats. (Pulsar per veure el programa complet)

 

 

L'Ajuntament de Catí i la Diputació inverteixen 134.000 euros en millorar l'enllumenat de l'Avellà i adequar camins del municipi

 

El Pla Provincial d'Obres i Serveis ajudarà a completar la inversió realitzada per l'Ajuntament per condicionar els camins Clapés, Sant Josep, Pedrafita i Pou de Masip

L'Ajuntament de Catí i la Diputació de Castelló han destinat 134.000 euros a millorar l'enllumenat públic i els camins rurals del municipi. La col·laboració d'ambdues institucions pemitirá un estalvi energètic a la zona de l'Avellà amb la reducció de la despesa lumínic.

A més, gràcies a la inversió del Govern Provincial a través del Pla d'Obres i Serveis (POIS) i la inversió de l'Ajuntament, es van a adequar els camins Clapés, Sant Josep, Pedrafita i Pou de Masip, per ser els més transitats pels ramaders.

L'alcalde de la localitat, Pablo Roig, ha destacat que a hores d'actuacions cal sumar el treball de neteja i condicionament dels camins de terra que ja va realitzar el Consorci Provincial de Bombers, ha agraït l ' "esforç inversor" de la Diputació per atendre i donar resposta a la demanda de pobles petits com el nostre així com el compromís del president de la Diputació, Javier Moliner, amb el poble de Catí.

"El Govern Provincial sempre ha donat suport i ha apostat pel món rural tenint especial sensibilitat amb els municipis que comptem amb menys recursos per emprendre projectes d'especial rellevància com aquests que són de gran calat per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, agricultors i ramaders ", ha ressaltat l'alcalde.

L'any passat el president de la Diputació va assistir a l'obertura del centre de la tercera edat el dia de la festa de Sant Martí i en la visita va adquirir el compromís d'atendre aquelles necessitats vitals per al municipi.

El perill de la CV128 en dies de pluja era una de les preocupacions que més afectava els veïns ia les poques setmanes es va actuar en la millora del paviment de la carretera amb una inversió de més d'un milió d'euros. Part de les pintures de l'Avellà estaven en risc de desaparèixer a causa de les humitats i des del mes de juliol s'està treballant en la conservació i posterior restauració. Un altre dels problemes que patien els veïns de Catí estava en el recorregut que havien de realitzar cada dia per accedir a les explotacions agrícoles i ramaderes, ja al mes de juny es va actuar en alguns camins, i ara, amb aquesta inversió es donarà un pas més per millorar el dia a dia dels veïns.

 

 

PULSA EN IMATGE PER AMPLIAR

 

 

Celebració de la festa de la diada autonòmica

 

DISSABTE, 1 d'octubre, Catí tanca el cicle de Trobades de bandes de música amb l'encontre de Els Ports-Alt Maestrat

 

ÀLBUM DE FOTOGRAFIES

Van participar 7 agrupaciones musicales

   El cicle comarcal de Trobades de Bandes de Música organitzat per la Diputació provincial va baixar el dissabte, 1 d'octubre, el teló a Catí amb motiu de la setena i última data d'aquesta iniciativa que va acostar la música de prop d'un centenar de societats musicals de la província a més d'un miler d'assistents. Va ser el dissabte, 1 d'octubre, a partir de les 15.30 hores, quan la trobada de bandes de música dels Ports-Alt Maestrat va omplir d'emoció, orgull i tradició Catí al so dels acords de set orquestres de la comarca, amb la Unió musical Catinenca com amfitriona. Així, al costat de la banda local, va participara en la jornada la Societat Musical cinctorrana (Cinctorres), L'Associació Musical Mestre Candel (Morella), la Banda de Música Santa Quitèria (Tírig), la Unió Musical (Vilafranca), l'Associació Musical Santa Cecília (Albocàsser) i la Banda Font d'en Segures (Benassal) .Vicent Sales, vicepresident de Cultura de la Diputació de Castelló, va posar en valor la iniciativa musical promoguda pel Govern Provincial "amb l'afany de convertir un important actiu de la nostra província com són les bandes en un element vertebrador del territori i un argument turístic per als municipis ".

   En aquest sentit, Sales ha volgut remarcar l'excel·lent acollida que han tingut les sis actuacions realitzades fins a la data i que han permès "omplir d'activitat sis localitats de la província amb el consegüent empremta turística i econòmica que se'n deriva".

    Així, la cita sabatina de Catí va posar el punt i final a un cicle de trobades que va arrencar el 19 de juny a Les Alqueries (Plana Baixa) i va tenir la seva continuïtat el 16 de juliol a Altura (Alt Palància), el 3 de setembre a Traiguera (Baix Maestrat); el 10 de setembre a Llucena (Alcalatén-Alt Millars); el 17 de setembre a Benlloch (Plana Alta) i el 18 de setembre a Tales (Plana Baixa).

Mig milió d'euros per al foment musical

Cal ressenyar que la Trobada de Bandes de Música s'enquadra dins de l'aposta d'aquest Govern Provincial per afavorir l'impuls i foment de l'activitat de les societats musicals castellonencs. Per a això, la Diputació inverteix aunalmente més de mig milió d'euros dels quals 250.000 es destinen al programa Escola d'Educands en què participen 4.600 nens i joves músics de tota la província, 130.000 euros als conservatoris superiors de música de la província, 85.000 euros al Certamen Provincial de Bandes de Música i, finalment, 36.000 euros a fer possible les set trobades de bandes de Música

 

El Dissabte 01 d'Octubre a les 11 hores, La Llotja de Catí inaugura l'exposició de "Pitxerulls"

El Dissabte 01 d'Octubre a les 11 hores, La Llotja de Catí inaugura l'exposició de "Pitxerulls" del nostre veí del poble Manuel Adell, esteu tots convidats! Us esperem!

A més pel dia 8 d'Octubre a les 11 h es farà un taller infantil de fabricació de pitxerulls.
Inscripció prèvia a l'oficina de turisme.

 

Daniel Milián Romeo s'imposa en la XCMaratón Diputació de Castelló "Alt Maestrat

Eixida de la carrera

Tres-cents cinc esportistes han participat en alguna de les tres modalitats XC Maratón Alt Maestrat organitzades per la Diputació que s'han disputat el dia 24 de setembre a Catí.

- En la prova reina XC Maratón amb recorregut de 85 km i un itinerari per Catí- Vilar de Canes- Culla- Benassal- La Llècua- Catí s'ha imposat Daniel Milián Romeo amb un temps de 3h 53 min 28 seg, seguit per Ruben Albiol Vizcarro (3 h 59 min 52 seg) i de Jordi Gallego Casado (4 h 08 min 33 seg).

En categoria femenina s'ha imposat Aida Beteta Corvillo amb un temps de (4 h 52 min 37 seg).

En categoria masculina local el primer ha segut Andrés Puig Sanjuán amb un temps de (4h 21 min 56 seg) seguit de José Castellà Romero.

 

ÀLBUM DE FOTOGRAFIES (PULSAR EN TEXT)

 

SORTIDA DE LA CURSA

Javier Medall entrant el primer en la meta

   El corredor Javier Medall Juan de l'equip URBAN-RUNNING CASTELLÓ, casat i treballant a Catí, s'ha imposat en la classificació absoluta de la 9ª cursa de muntanya de Catí del dia 11 de setembre de 2016,  marcant un temps de 01:45:58. L'han seguit David Prades i Cristian Callau

   Llògicament Javier s'ha imposat també en la categoria de local per damunt de Julio Ripoll i de Marc Adell.

   En la categoria absoluta femenina s'ha imposat Lola Peñarroya Alos amb un temps de 02:18:20, seguida de Mª Eugenia Inturias i Criss Kun. En la categoria de fémines local s'ha imposat Lina Garcia Tena, seguida de Mª José Roca Boix i de Maria Gregorio Adell.

ÀLBUM DE FOTOS DE LA CARRERA

 

8 de setembre de 2016- Diada de la Marededéu

(Polza en la imatge per obrir l'àlbum de fotos)

 

 

Horari ajuntament (9,30- 13,30  y 15,30-19,30)

 

 

 

FINAL XLI TROFEU L'AVELLÀ DE FUTBOL

CD ELS IBARSOS- 3- CF SANT JORDÍ- 3

EQUIP CAMPIÓ (per penals 5-4): CD ELS IBARSOS

14 penals van ser necessaris per decidir el campió

 

PRESENTACIÓ CD CATÍ (15 D'AGOST)

CD CATÍ- 3- CD CASTELLÓ JUVENIL B- 4

PROGRAMA DE FESTES 2016 COMPLET

 

PREM EN IMATGE PER OBTENIR EL PROGRAMA DE FESTES  COMPLET EN FORMAT PDF

(78 PÀGINES- 27 MEGUES)

 

RESTAURACIÓ PINTURES DE L'ERMITA DE L'AVELLÀ

    Esta darrera setmana ha començat de nou la restauració de les pintures de l'ermita de la Mare de Déu de l'Avellà.        

    Anteriorment es va emblanquinar per part de la cofradia de l'Avellà i de l'ajuntament la façana de l'ermita realitzant també una acurada neteja de les pedres de la mateixa. També es va emblanquinar tot l'entorn de la placeta, anells dels dos arbres, així com les escaletes d'accès.

    A diferència de la darrera restauració de les pintures no es realitzarà la tècnica de estrapo, consistent en arrancar les pintures per a traslladar-les al taller i després una vegada pintades tornar-les al seu lloc d'origen, sinò que la restauració està tenint lloc a la mateixa ermita.

    La raó és de que no es disposa d'imatges de com eren les dos capelles que falten restaurar, així és que es restaurarà les pintures que es puguen deixant la resta en blanc.

   Evidentment el resultat de la restauració de les dos capelles que falten no podrà ser mai de la qualitat de la primera capella, però caldrà esperar als resultats.

    Les activitats en l'església de Catí també continuen projectant-se ara millorar la il·luminació i restaurar el Cor.

 

C.D. CATÍ- 1- C.F. TÍRIG- 1

EL CD CATÍ, DE NOU EN COMPETICIÓ

 

CLOENDA DE LA FIRA A CATI PERAIRES- 2 I 3 DE JULIOL

DESCARREGAR ÀLBUM DE 100 FOTOGRAFIES

(Prémer per ampliar)

   Espectaculars els dos dies de festa que ha viscut el poble de Catí en la seua fira medieval, A Catí peraires.

   El primer dia, 2 de juliol, va començar amb la representació de la Concessió de la Carta Pobla per En Balasc d'Alagó a Ramon de Bocona i quaranta pobladors més (1239)

(Prémer per ampliar)

   Seguidament es va desenvolupar la representació de la batalla entre els regnes de Castella i d'Aragó (1463). Les tropes castellanes van guanyar la batalla de Catí i van empresonar al calabós d'Alcalà a nombrosos catinencs que van ser rescatats després d'exigir una forta suma de diners a la població (2.000 florins).

(Prémer per ampliar)

   Ja per la vesprada es va representar per dos voltes a la Sala de la Vila el debat per part del Consell  de Catí d'una normativa o estatut sobre la verema del vi (1331)

(Prémer per ampliar)

   Seguidament es va representar primer a la Llotja i després a la Plaça de Dalt el tracte de compraventa de llana entre els venedors Joan Espígol i el seu marmessor Ramon de Santjoan i el comprador italià de la Toscana  Marco Datini (1440)

(Prémer per ampliar)

   Cap a les 20:00, amb gran puntualitat, com tots els actes programats, va arribar al poble procedent de Morella el predicador valencià el pare (posteriorment sant) Vicent Ferrer. Després d'una predicació al Carrer Major va hostatjar-se en la casa d'enfront de la pedra damunt de la qual va predicar en 1410.

   El dia primer va concloure amb un sopar de germanor en el que van participar unes 400 persones i una gran actuació del grup de teatre de Vila-real "Xarxa teatre" sobre la festa medieval catinenca de Santa Anna (segle XV)

Actuació Xarxa Teatre en el sopar de germanor

(Prémer per ampliar)

   El segon dia , 3 de juliol, es va repetir les actuacions del dia anterior, va tornar a predicar el pare Vicent Ferrer que es va acomiadar dels catinencs camí de Sant Mateu i per posar una brillant cloenda als dos dies de festa es va realitzar  una cercavila pels carrers principals del poble. Ja en la Plaça de Dalt es va cantar, com es tradicional, tots en peu, l'himne a Catí.

   A destacar la perfecta organització de tots els actes, la gran puntualitat, la gran quantitat de catinencs i de catinenques que es van disfressar de l'època medieval, i la participació dels principals grups culturals de la localitat i tendes en l'organització d'un itinerari de paradetes comercials així com l'ambientació de l'entorn del poble a l'època medieval.

   Els catinencs i visitants d'altres pobles han pogut també veure la Casa de la Vila, l'Església Parroquial, la Casa Abadia i l'antic hospital on hi havia una important col·lecció de facsímil de llibres i pergamins dels segles XIII, XIV i XV que guarden una importància vital sobre la història de Catí.

   Després de l'èxit de la fira d'enguany no podem posar en dubte que aquesta tindrà continuïtat en els propers anys

 

 

PROGRAMACIÓ FIRA 2-3 JULIOL

(PULSAR PER AMPLIAR)

L'AJUNTAMENT DE CATÍ OBRE UNA BORSA DE TREBALL D'INFORMADOR TURÍSTIC

Pulsa per ampliar

RESULTATS ELECCIONS 26 DE JUNY A CATÍ

CONGRÉS DELS DIPUTATS (PULSAR PER AMPLIAR)

SENAT (PULSAR PER AMPLIAR)

 

EL BISBE DE TORTOSA INAUGURA LA NOVA IL·LUMINACIÓ DE L'ESGLÉSIA DE CATÍ

Pulsa en foto per ampliar

   L'Excm. i Rvdm. bisbe de la diòcesi de Tortosa, D. Enrique Benavent Vidal, ha inaugurat el diumenge 26 de juny, la nova il·luminació de l'Esglèsia Parroquial Nª Sª de l'Assumpció de Catí.

     Aquesta es la darrera etapa de millora de l'esglèsia després de la reforma de la Llum de les Imatges, Pulchra Magistri, el tresor del Maestrat, de l'any 2014.

   Després de la reparació de la teulada i de l'enteginat i la descoberta dels esgrafiats del segle XVII de la bòveda, feia falta una il·luminació adequada no tant sols per poder apreciar millor el patrimoni artístic de l'església com per evidents motius de seguretat.

     En l'acte han estat presents, a més del Sr. bisbe, l'alcalde de Catí, Pablo Roig, el pàrroc actual de l'església, Mossèn León,  l'anterior pàrroc,  Mossèn Rafael, Mossèn Juan José Roca,  i membres del Consell parroquial.

     Els que han parlat, entre ells el Sr. Bisbe i el Sr. alcalde,,  han donat les gràcies a tots els que han col·laborat en la millora de l'església, entitats públiques (Bisbat, Diputació, Generalitat) i privades, remarcant que el titular de l'església no es el bisbat sinó el poble de Catí i destacant la importància del seu patrimoni artístic que entre tots tenim l'obligació de conservar i si és possible de millorar.

    També el Sr Alcalde i Sr Bisbe han confirmat que la propera actuació serà en l'ermita de l'Avellà on es pintarà la façana i continuaran la restauració de les pintures de les dos capelles laterals que queden, després de la millora que es va realitzar darrerament en les condicions d'humetat i drenatges de les parets i paviments de l'ermita, fet que va permetre fa uns estius restaurar ja una de les capelles laterals i algunes de les pintures de la bòveda.

 

DARRERS ASSATJOS ABANS DE LA FIRA, A CATÍ PERAIRES 2-3 DE JULIOL DE 2016

ÀLBUM DE FOTOGRAFIES DE LA FIRA

   Avui, disssabte, dia 25 de juliol, han tingut lloc els assatjos per a la fira del cap de setmana del 2 i 3 de juliol.

Concessió de la Carta Pobla (1239)

 

Predicació de Sant Vicent Ferrer (1410)

 

 

Aniversari Escola de Catí

Pulsar en foto para ampliar

    El dissabte, dia 11 de juny, a les 19:00 h, al Centre Recreatiu de Catí va tindre lloc la celebració del 25è aniversari del CEIP l'Espígol i el 10è aniversari del CRA l'Aiguaneu (aularis de Catí, Culla, Torre d'En Besora i Vilar de Canes).

    Van assistir a la celebració, entre d'altres, els alcaldes dels pobles del CRA, els   directors de l'escola dels darrers 25 anys, el director del CEFIRE, alguns directors de les escoles de la comarca de l'Alt Maestrat i gran nombre de mestres i alumnes acompanyats dels seus pares i mares.

    En primer lloc va dirigir unes emotives paraules la directora de l'escola de Catí i del CRA l'Aiguaneu, Francisca Dualde, donant la benvinguda a tots els presents i ressaltant la il·lusió amb que va nàixer fa 25 anys el nou projecte de l'escola l'Espigol i més endavant el del CRA amb els pobles de Culla, Vilar de Canes i Torre d'En Besora i que esperaven mantenir al menys fins als 25 anys de creació del CRA i els 50 è aniversari del CEIP l'Espígol. 

 

     Va indicar que en cadascun dels quatre pobles s'ha obert una exposició de fotografies escolars dels darrrers anys.

     A continuació va tindre lloc la projecció d'un video resum de les activitats escolars realitzades durant els darrers 25 anys.

    Seguidament va actuar el grup de música de Catí i Vilar de Canes, dirigit per Paco Roca

 

 

     Després van tindre lloc les actuacions musicals i aeròbiques dels alumnes de les quatre escoles, culminant amb una espectacular  coreografia sobre el Rey León.


     La celebració va concloure amb un refrigeri per a tots els presents.

   Especialment emotiu fou el tretrobament d'antics professors amb els seus alumnes.
 

     L’Ajuntament de Catí i la Diputació ultimen “A Catí Peraires” per al 2 i 3 de juliol

     L’alcalde de Catí, Pablo Roig i el vicepresident de la Diputació Vicent Sales, han mantingut una reunió per exposar, dins de les activitats que el municipi té preparades per al cap de setmana del 2 i 3 de juliol, un dels més grans tresors que es troben a l’arxiu de la Diputació.

      Es tracta d’una col·lecció facsímil de documents dels segles XIII – XIV – XV custodiats a l’arxiu de la Diputació i que formen part de la història del municipi. Els originals ja van estar exposats al municipi, però la seva exposició pot perjudicar la conservació dels documents, així que es va a realitzar una col·lecció facsímil perquè l’exposició, “Llibres i pergamins catinencs” pugui estar de forma permanent a la localitat i així ampliar l’oferta turística.



     Entre els documents hi ha la Carta Pobla de 1239 que serà protagonista en les recreacions teatrals, ja que dissabte al matí Blasc d’Alagó vindrà a Catí per donar a poblar la vila a Ramon de Bocona i quaranta pobladors.

     També es troben els decrets de Jaume II i la Reina Eleonor de 1316 i 1331 respectivament en els quals es prohibia portar vi foraster a Catí. El debat per part del consell de l’estatut del vi serà protagonista en les escenes que es van a recrear al llarg del cap de setmana.


     Un altre dels documents a destacar és la carta de pagament de 2.000 florins que en 1463 es van lliurar a Ramiro Miganques. El pagament va ser realitzat per pagar el rescat dels ostatges que els guerrers de Castella es van portar al Castell d’Alcalà de Xivert després de la batalla de Catí. Aquesta és una altra de les escenes teatrals que es reproduiran, així com la visita de Sant Vicent Ferrer a Catí a 1410, la visita del comerciant Marco Datini en 1440, la romeria de Catí a Sant Pere de Castellfort a 1321 o les festes de Santa Anna en 1450.

     Els visitants també podran gaudir veient com antigament es filava la llana o es esquilaven les ovelles, cal tenir en compte que a Catí es comercialitzava la llana de tota la comarca, de manera que rics mercaders i notaris van ser els que van construir part del patrimoni cultural que encara avui es conserva al municipi.

 

XXV ANIVERSARI ESCOLA CATÍ I X EL CRA L'AIGUANEU

(Pulsa per ampliar)

MAPA ESCOLAR

DIJOUS, DIA 9 DE JUNY, TROBADA ESCOLAR COMARCAL CRA L'AIGUANEU EN CATÍ

- Aularis de Catí, Culla, Torre d'En Besora i Vilar de Canes.

Activitats: Jornada de convivència. Inauguració exposició escolar en Llotja de la Casa de la Vila.

PROPER DISSABTE, 11 DE JUNY A LES 19:00 H. AL CENTRE RECREATIU ES CELEBRA EL 25È ANIVERSARI DEL CEIP L'ESPÍGOL I EL 10È DEL CRA L'AIGUANEU

 

      Exposició a la Llotja de la Casa de la Vila commemorativa del XXV aniversari del CEIP l'Espígol i del X del CRA l'Aiguaneu (aularis de Catí, Culla, Torre d'En Besora i Vilar de Canes)

 

Exposició escolar a la Llotja

 

A CATÍ PERAIRES, 2-3 JULIOL (Pulsa en imatge per ampliar)

 

Catí en televisió

 

PROCESSÓ DEL CORPUS EN CATÍ SENSE XIQUETS DE COMUNIÓ

 

 DISSABTE, 28 DE MAIG A LES 19:00 H

 

CONCERT DEL COR DE CATÍ, VERGE DE L'AVELLÀ AL CENTRE RECREATIU (DESÈ ANIVERSARI) AMB LA PARTICIPACIÓ DE LA UNIÓ MUSICAL CATINENCA, EL GRUP DE TEATRE "PERAIRES DE COMÈDIA" I LA RONDALLA DE VILAR DE CANES.

 

 

(pulsar en fotografies per ampliar)

 

De Cor ... 10 anys

Per celebrar el desè aniversari del Cor de Catí Verge de l'Avellà, en l'actuació número 69 la coral ha interpretat tretze cançons, resum de la seua trajectòria durant els darrers deu anys.

Han intervengut, a més de la coral, la Unió Musical Catinenca, el Grup de teatre "Peraires de Comèdia" i la rondalla de Vilafamés.

Al piano, Jorge Agut amb quatre directors de la coral i de la banda de música:

- Daniel Ibáñez

- Lidón Valer (primera directora de la coral en 2006)

- Carlos E. Pascual

- Leví Rull

 

Cura pàrroc, portadors del sant, creu, bandera i cantadors

(Foto Francesc Segura) (Prèmer per ampliar)

CONCLOU LA ROGATIVA DE SANT PERE

Vicent, José Daniel, Paco i José Vicente han tingut l'honor de portar a Sant Pere en la tradicional processó de les torxes que ha posat punt i final a la romeria de Catí a Sant Pere de Castellfort de 2016

(pulsar sobre la foto per ampliar tamany)

 

SORTIDA DEL POBLE DE LA ROGATIVA 2016

(Pulsa en la foto para ampliar)

 

TOT PREPARAT PER A LA ROMERIA A SANP PERE 2016

 

FESTES DE LA JOVENTUT 2016

 

 

Caminata al Tossal de la Nevera:

Organitzada per l'Associació Cultural "Tossal de la Nevera" al complir-se el 10è annversari de la seua aparició ha tingut lloc una caminata al Tossal de la Nevera en la que han participat 51 persones.

 

Xc Maraton Diputacion De Castellon

Catí acollirà l'eixida i l'arribada de la primera edició de la XC Alt Maestrat, una carrera de ciclisme per muntanya que es celebrarà el 24 de setembre a la comarca de l'Alt Maestrat.

En poc més de cinc mesos tindrà lloc una nova prova de la Challenge XC Maratón @Diputación Diputación de Castellón.

Els pobles d'Ares, Benassal, Catí i Culla albergaran el dia 24 de setembre la primera edició de la XC Alt Maestrat, un recorregut circular d'una distància aproximada de 85 Km amb un desnivell positius de 2.000 metres.

 

 

El diumenge, 3 d'abril, a les 19,00 h va tindre lloc al Centre Recreatiu el tradicional concert de primavera de la Unió Musical Catinenca.

Al mateix temps els alumnes de l'escola de música "Arsenio Sales" van oferir acompanyats de la banda musical una graciosa obra de teatre titolada "Vides de conte Buscant a Maia desesperadament.

Els nombrosos assistents que omplien de gom a gom el saló del centre recreatiu van gaudir molt de les dos actuacions aplaudint amb ganes.

 

 

 

(pulsa en la foto per ampliar tamany)

PÀGINA WEB DE LA ROMERIA DE SANT VICENT

(02 abril 2016)

ÀLBUM DE LA ROMERIA A SANT VICENT (PULSAR)

 

PROPER DISSABTE

Romeria a Sant Vicent

 

Pugem a Sant Vicent!!!

El passat dia 7 de febrer dos dones i actuals clavariesses es van plantejar la possibilitat de comprar una imatge de Sant Vicent Ferrer entre totes les persones del poble o en relació amb Catí que s'anomenen Vicent o Vicenta per posar-la a l'ermita del poble.

Després de valorar l'estat de l'ermita i fer una visita amb els tècnics de la Direcció Territorial de Cultura es va decidir de recuperar la rogativa a l'ermita de Sant Vicent el segon cap de setmana de pasqua (es a dir el posterior a la romeria del dilluns de pasqua a L'Avellà i l'anterior a la Festa de Sant Vicent Ferrer que es celebra al santoral valencià el segons dilluns de pasqua).

Per iniciativa de l'ajuntament es va convocar a una reunió a totes les persones anomenades Vicent o Vicenta empadronades a Catí. En la reunió es va decidir de comprar una imatge del sant, pujar-la en romeria i deixar-la a l'ermita de manera permanent.

Es van nomenar dos clavariesses (Vicenta Barreda, Vicentica Roca) i dos clavaris (Vicent Querol i Vicent Puig) per coordinar la festa de forma coordinada amb l'ajuntament.

També es va decidir de sortejar dos làmines amb l'ermita de Sant Vicent dibuixades per José Daniel Sanjuán i amb els beneficis poder finançar part de les despeses.

 

Sortida de la romeria: 9:30 h (des de l'església parroquial)

(Es pujarà solemnement a  l'ermita la nova imatge del sant)

(Iniciativa dels Vicents de Catí)

Mes notícies sobre Sant Vicent en web:

http://catimenu.com/rutavicentina.htm

https://www.facebook.com/catitresordelmaestrat/#

ROMERIA A L'AVELLÀ (28-03-2016)

Més fotos de la romeria

Els edificis de Catí se sumen a la desconnexio de la llum a nivell del planeta (19-03-2016)

 

 

 

 

PULSA EN LA FOTO PER AMPLIAR-LA

 

PARTIT CD CATI- UD SANT MATEU SUSPÉS PER LA NEVADA

 

Nevada (27 febrer 2016)

NEVADA EN CATÍ DES DE LA WEBCAM

http://catimeteo.jimdo.com/webcam/

 

Primer Premi Carnestoltes 2016 (De "autos de choque")

 

Segon Premi (De "emoticones")

 

 

Pulsa en la imatge per ampliar

 

 

Catí participa en las V Jornadas gastronómicas de la trufa

de l'Alt Maestrat

 

-Es podrà gaudir d'aquestes jornades els caps de setmana fins el dia 13 de març.

 

CLIC ACÍ PER A ACCEDIR AL PROGRAMA DES MENÚS DELS RESTAURANTS

 

 

MOSTRA TRUFA 2016

FES CLIC EN LA IMATGE PER ACCEDIR A LA FULLA PRINCIPAL DE LA MOSTRA DE TRUFA NEGRA

 

 

 

CALENDARIO  CELEBRACIONS

 MÒBILS DE 2016

 

- Miércoles de Ceniza: 10 de febrero

- Domingo de Ramos: 20 de marzo

- Jueves Santo: 24 de marzo

-Viernes Santo:  25 de marzo

-Domingo  de Pascua de  Resurrección:     27 marzo

- Lunes de Romería a L'Avellà: 28 de marzo

- Sant Vicent Ferrer: 4 de abril

- 1er día de la Romería de Catí a Sant Pere de Castellfort: 30 de abril

-2º día de la Romería a Sant Pere de Castellfort: 1 de mayo

- Comuniones: Un domingo de mayo

- Domingo Ascensión: 8 de mayo

- Pascua de Pentecostés: 15 de mayo

- Festividad del Corpus: 29 de mayo

- Corazón de Jesús: Un domingo de Junio (5, 12, 19 o 26)

 

 

 

 

FOGUERADA DE SANT ANTONI- 2016

 

 

 

REIXOS 2016

 

Pulsar per ampliar la felicitació