IDIOMA/LANGUAGE    

DADES GENERALS

 

 
 

 
 

Límits del terme: Morella, Xert, Salsadella, Tírig, Albocàsser, Ares del Maestre

 
 

 

Ubicació territorial : Catí es troba ubicat en la meitat nordoccidental de la provincia de Castelló dintre de  la comarca de l'Alt Maestrat.

Ubicació geomorfològica: es troba en una zona de muntanya mitjana, en la confluència del Sistema Ibèric amb la cordillera catalana (Serra dels Ports de Beseit)

Altitud: Si bé el nucli urbà es situa a 661msnm, les altures mitjanes es situen entre els 700 i 900 metres. El nucli del Balneari de L'Avellà  es troba a una altura mitjana d'uns 950 metres (entre 920 i 1100 metres). Les quotes màximes es localitzen al voltant de les cimes del Tossal de la Nevera (1286 m) i els Campanarets..

Clima: s'engloba en el clima mediterrani amb clares influències continentals. Les temperatures són suaus a l'estiu i fredes a l'hivern. Els registres mitjans oscilen al voltant dels 15 graus. La suavitat de les temperatures a l'estiu, en especial al balneari, ofereix un atractiu a considerar pels turistes.

Pluviometria:  oscil-la entre 600 i 700 mm. a l'any amb variacions segons l'estació. Les pluges es concentren en la tardor i primavera.

Dies de mercat. : Dimecres (matí) - Carrer País Valencià

 

 

Informació general:

-Ajuntament de Catí- Major, 1
Tel: 964.40.90.81 - Fax: 964.40.91.54

e-mail: info@cati.es