Pulsa en el cartel para ampliar

DARRER PARTIT DE LA PRETEMPORADA: C.D. CATÍ- 2- C.F. CANET- 2

 

C.F. VILAFAMÉS- 5- C.D. CATÍ -0 (25 D'AGOST A LES 18:30)

CD Catí- Pulsa en la foto per ampliar (Foto de Vicent Garcia)

CF Vilafamés- Pulsa en la foto per ampliar (Foto de Vicent Garcia)

 

 

PRESENTACIÓ DEL CD CATI (15-08-2019)

 

CD CATÍ- 0- CD CASTELLÓ B- 7

Presentació CD Catí, (pulsa per ampliar)

Presentació CD Catí. Campus d'estiu (pulsa per ampliar)

Presentació CD Catí. Campus d'estiu (pulsa per ampliar)

Capitans i árbitre (pulsa per ampliar)

Ex-jugadors del CD Catí - Mohedo i Ríos (pulsa per ampliar)

 

 

Vista aéria del camp

 

 

Futbol infantil (Agost 2019)

 

ORPESA C.F.- 3- C.D. CATÍ- 1 (DIA 6 D'AGOST DE 2019- 20:45 h)

 

Entrenament del CD Castelló en el Santa Anna, agost 2019 (Foto Pablo Roig)

 

Polsa en el cartell per ampliar

Foto i crònica de Francesc Segura (polsa en la foto per ampliar)

XLIII TROFEU L'AVELLÀ DE FUTBOL 


Dos anys després ha tornat el futbol al Camp Santa Anna, i ha tornat per a quedar-se. Avui s'ha jugat el primer partit del torneig més veterà de la província front al Atzeneta. El resultat, 1-1, lo de menys. El gol del empat l'ha marcat Héctor Roig des de el punt fatídic. Lo més important es que, com podeu vore ala fotografia, hi ha molta gent jove, i de no tant jove, amb moltes ganes de continuar. Lo millor, la resposta del públic. Molta gent del poble, entrenadors i directius d'equips de la comarca tal i com passava fa anys al torneig. Fins i tot donava goig vore a la mitja part i al final del partit el camp ple de xiquets xicotets jugant amb pilotes i corretejant per la catifa verda obra, com no, de Vicent Garcia.  Amunt Catí!!!

 

Presentació del CD Cati Pretemporada 2019-2010 (Javier Navas)

CRONICA EN DIARI MEDITERRANEO

https://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/deportes/santa-anna-cati-volvera-disfrutar-futbol-dos-anos_1233080.html

 

 

 

 

Eugenio Castañera nou entrenador del CD Catí per a la pròxima temporada 

https://castellonbase.com/el-futbol-resucita-en-cati-con-la-ilusion-de-gente-del-municipio/?fbclid=IwAR2BvF5AzGKSlX_8icAdh5KfTlGDLJpCY0L-bQh6nZdDtLC_kseB2Gpsm4M

 

 

Foto: Pablo Roig (alcalde de Catí) amb Vicent Garcia i Jesús Adell (directiva) i part dels jugadors del poble.

Polsa en la foto per ampliar

El C.D. Catí reprèn la seva història després de dos anys


          Després de dos anys sense futbol, ​​el poble de Catí, amb el suport de l'Ajuntament la localitat, ha decidit fer un pas endavant i tornar a configurar un equip per competir en el grup 1r de la Segona Regional de la Comunitat Valenciana.

          Avui, 15 de juny, i després de diverses setmanes de treball des del consistori local per tornar a deixar el camp de gespa en bones condicions i adquirir una nova màquina per a la gespa, es va celebrar una junta oberta a tot el poble per explicar el pas que s'anava a donar per tornar a gaudir del futbol al municipi la propera temporada.

          El CD Catí reprendrà la competició al mes de juliol amb un equip format per gent jove del poble, i que es reforçarà amb jugadors de la comarca de l'Alt Maestrat i altres racons de la província de Castelló.

        Amb la tornada a la competició el CD Catí, també es reprendrà el Trofeu de l'Avellà, un dels campionats de futbol estiuencs amb més història de la Comunitat Valenciana, i que enfrontarà al CD Catí contra quatre equips durant el mes de juliol i agost. Aquells dos equips que millor resultat obtinguin contra l'equip local jugaran la final, l'última setmana d'agost al Santa Anna.

         Durant els propers dies, des de la Junta Directiva es farà oficial la contractació de l'entrenador així com els noms dels jugadors que formaran la plantilla per a la temporada que ve, i els equips convidats al Trofeu de l'Avellà.

 

Equip montat!!
Entrenador fitxat!!
Trofeu de l'Avellà organitzat!!
Enhorabona a tots els catinencs..
Tornem a tindre futbol al poble i aquest cop és al camp gran!!