RESULTATS DEL I TROFEU DE L'AVELLÀ DE FUTBOL FEMENÍ

 

CD CASTELLÓ- 0- VALÈNCIA C.F- 1  (PENALS: 4-5)

VALÈNCIA C.F.- 0- LLEVANT U.D.- 1 (PENALS 4-5)

C.D.  CASTELLÓ- 1- U.D. LLEVANT- 0 (PENALS 3-2)

PULSA EN LES FOTOS PER AMPLIAR TAMANY

CD CASTELLÓ

VALÈNCIA U.D.

LLEVANT U.D.

 

ELS TRES EQUIPS I ABANS DE SORTEJAR ELS TRES TROFEUS

 

Memorable el desenvolupament del triangular esportiu, I Trofeu de futbol femení, disputat avui, dia 24 d'agost, en el Santa Anna de Catí. A destacar el gran nivell de joc demostrat pels tres equips femenins.

En primer lloc s'han enfrontat el CD Castelló i el València CF, amb resultat favorable del partit per al València (0-1) i favorable també en penals al club valencià per 5-4.

En segon lloc s'han enfrontat el Valencia CF i la UD Llevant amb resultat del partit favorable al Llevant tant en el partit (0-1) com en els penals (4-3).

Per últim la sorpresa ha saltat quan l'equip en teoria inferior, el CD Castelló, s'ha imposat al Llevant tant en el resultat del partit (1-0) com en els llançaments de penals (3-2).

El conflicte estava servit ja que els tres equips havien guanyat un partit i una tanda de penals per un gol de diferència. Empat total.

Després d'algunes diferències quan a la interpretació del resultat, s'ha optat per repartir-se per sorteig les tres copes.

El resultat és lo de menys (copa de 1er i campió per al València, sots-campió per al CD Castelló i 3er lloc per al LLevant). Qualsevol dels tres equips ha merescut guanyar el trofeu.

Fotos:1- CF Castelló- 2- Valencia CF- 3 Llevant UD- 4: Els tres equips amb els tres trofeus, avançada ja la vesprada.  

 

Memorable el desarrollo del triangular esportiu, I Trofeu de futbol femení, disputado hoy, día 24 de agosto, en el Santa Anna de Catí. A destacar el gran nivel de juego demostrado por los tres equipos femeninos. En primer lugar se han enfrentado el CD Castelló y el València CF, con resultado favorable del partio para el València (0-1) y favorable también en penaltis al club valenciano por 5-4

En segundo lugar se han enfrentado el Valencia CF y la UD Levante con resultado del partido favorable al Llevant tanto en el partido (0-1) com en los penaltis (4-3).

Por último la sorpresa ha saltado cuando el equip en teoría inferior, el CD Castelló, se ha impuesto al Llevant tanto en el resultado del partido (1-0) como en los lanzamientos de penaltis (3-2).

El conflicto estaba servido ja que los tres equipos habían ganado un partido y una tanda de penaltis por un gol de diferencia. Empate total. Después de algunas diferencies en cuanto a la interpretación del resultado, se ha optado por repartirse por sorteo las tres copas.

El resultado es lo de menys (copa de 1º y campeón para el València, subcampeón para el CD Castelló y 3er lugar para el Levante). Cualquiera de los tres equipos ha merecido ganar el trofeo.

Fotos: 1- CF Castelló- 2- Valencia CF- 3 Llevant UD- 4: Los tres equipos con los tres trofeos, avanzada ya la tarde.