Parroquia de Catí

CURA PÁRROCO: Rdo. Mossèn Godefroid León Khode Khode (16-11-2014)

 

Toma de possessió de Mossèn León, nou pàrroc de Catí
 

El diumenge, dia 16 de novembre, ha pres possessió com a responsable de la parròquia de Catí Mossèn Godefroid León Khonde Khonde. Nous horaris de misses els dissabtes a les 18:00 h i els diumenges a les 12:30 h

El nou pàrroc va nàixer a Tshela- Mbbanga, una de les províncies més menudes de la República del Congo. Està a Espanya des de l'any 2000.

 

Es el tercer germà d'una família de 7 fills. Va cursar els estudis religiosos al seu país d'origen. A partir dels 18 anys, la repentina mort del seu pare el va obligar a compaginar el treball amb els estudis per tal de finançar-se la carrera.

Està a Espanya des l'any 2000 i va cursar a València estudis teològics compaginant-los amb la tasca de vicari de la parròquia de Sant Vicent Ferrer de Castelló. Ja a la diòcesis de Tortosa, ha estat als pobles de Vinebre, Amposta, Camarles i Ligallo de Canguil. Del 2012 fins al passat dia de la Pilarica, va ser rector de les parròquies de Sant Bartolomé de la Jana i de la de Sant Jaume a Sant Jordi. En data d'avui, s'ha fet carrec de les parròquies de L'Assumpció de Catí, La Jana  i de Xert. El fins ara capellà del poble, M.Rafael Garcia Castillo serà el rector de Cervera, Càlig i i de Sant Jordi.

Año 2014 Tiempo Ordinario Ciclo A

 HORARIO DE MISAS:

Viernes 20:00 h. a L'Avellà

 Sábados 18:00h. a Catí            
Domingo: 12:30h.  a Catí                                                   
Festivos 12:30h. a Catí

(Salvo que se indique lo contrario)